ŽENSKI KROG

Kaj to je?

Ženski krogi so namenjeni vzpostavljanju večje energijske pretočnosti in učenju kako notranje preobražati čustveno energijo in zavestno ustvarjati z njo. Ženske imamo še toliko prostora za spoznavanje svoje ženskosti. Nismo bile naučene v polnosti ceniti svojih teles, poslušati njihovih modrosti ter intuicije in jih brez sramu, ponosno živeti. Odrezane smo od lastnega vedenja iz globin. Zato je vsak vzgib, da se kot odrasle ženske zavestno vrnemo in spominjamo tega, veliko darilo. Kdo smo, zakaj, kaj so naše moči … in kakšne sence smo razvile, da smo se znašle v življenju od- cepljenem od svoje prirojene moči?

Zato si podarimo darilo ljubečega, plodnega in negovalnega časa zase v krogu z drugimi čudovitimi ženskami. Ženski krogi so vodeni tako, da skozi njih vzpostavljaš globji stik s svojim fizičnim telesom, se učiš zaznavati energijske tokove v telesu, jih zavestno usmerjati in preobražati ter tako uporabljati ustvarjalno energijo v skladu z naravnim redom.

Zato te vabim v ženski krog. Da spletemo varen prostor. Da se odpremo videnju vase, lastni ranljivosti in občutenju sebe v polnosti. Saj je v resnici to najlepše v nas, naša moč, da smo naravne, točno takšne kar smo v danem trenutku. Brez mask, pričakovanj in projekcij. Obenem kličem v krog, da občutimo kako je, če smo sprejete in ljubljene, brez tekmovalnosti, s podporo drugih čudovitih žensk. Da smo ena ob drugi, ko raziskujemo in spoznavamo.

Namen naših srečevanj (1 x na mesec) je, da se zavemo kako čudovite smo, kako čudovita so naša telesa. V to nas vabijo raznolike vaje, meditacije, ples, deljenje v krogu ter sama atmosfera, ki jo pričaramo vsaka s svojo iskro. Raziskujemo starodavne taoistične vaje za žensko vitalnost, mehčamo prostor srca, vadimo prisotnost in senzualnost, osvobajamo telo s plesom, gibom in glasom. Ena drugi smo ljubeča priča in si zrcalimo naše dušne prostore. Navdih, odgovor, učiteljice in sestre ena drugi. Skupaj celimo in negujemo resnico, svojo sočnost in srčnost.

Držim varen ljubeč prostor, da po koncu srečanj odhajate domov s tistim prijetno toplim občutkom v srcu ali s prebujeno sočnostjo v sebi. Morda z nasmeškom ali aha ugotovitvijo, da je možno še mnogo več.

Tako te draga srčno povabim, da se nam pridružiš. Potujmo skupaj. V kolikor se želiš pridružiti na ženskem krogu se prijaviš tako, da na elektronski naslov lunicako@gmail.com ali telefonsko številko 041 511 533 pošlješ sporočilo v katerem navedeš svoje ime in priimek, naslov bivanja, telefonsko številko in email naslov. Vse nadaljnje napotke za udeležbo ženskega kroga prejmeš po prijavi.

KJE?

Fürstova hiša, Krempljeva 2, 2250 Ptuj (2. nadstropje)

KDAJ?

Ob sobotah od 17. do 20. ure (21.10.2023, 25.11.2023, 16.12.2023, 27.1.2024, 10.2.2024, 23.3.2024, 13.4.2024, 25.5.2024 in 22.6.2024) Termini se lahko na podlagi skupne uskladitve skupine tudi spremenijo.