O meni

Sem Daniela. Moja poklicna pot me je vodila v pridobitev naziva diplomirane pravnice. Kot večno raziskovalko življenja me je srce pripeljalo do licencirane mojstrice obrazne joge, učiteljice pilatesa, jogalatesa, joge in meditacije. Moja strast je poučevanje, moja želja pa ljudem predstaviti »orodja«, ki nas lahko opolnomočijo.

Kot baletka z zaključeno osnovno baletno šolo je gibanje del mojega življenja že vse od malih nog. Zato je bil pilates, jogalates in joga z vso svojo prefinjeno filozofijo ter celostnim pristopom k življenju in naukom le-tega logična izbira za nadaljnjo življenjsko pot. Največ, kar so mi vsa leta vodenja različnih oblik praks prinesla je zavedanje, da sem sama večni učenec: saj se učim skozi lastno prakso (za menoj je več kot 6000 oddelanih ur poučevanja), ki mi vedno prinese kakšno novo doživetje na fizičnem in mentalnem nivoju, še več pa pri poučevanju in srečevanju z različnimi ljudmi, ki z menoj delijo svoje izkušnje.

Moja vizija in pristop

Življenje zna biti zanimivo, naše misli neustavljive, zahteve do nas samih pa prevelike. Moja prva beseda pri razvijanju programa je bila RAZCVET! Verjamem, da vsak v sebi skriva veliko moč, moj pristop pa je zasnovan tako, da vsak svojo moč odkriva in zacveti, ko živi sebe!

Kaj je zame najpomembneje v življenju?

Ljubezen. Imeti rad sebe na vseh ravneh, ljudi ki nas obkrožajo, kulturo v kateri živimo, zemljo na kateri bivamo in nam poklanja to življenje in prostor, ki nam nudi zavetje. Ljubezen je sprejeti tudi tiste, ki nam niso blizu, predati se trenutku tukaj in zdaj, zaupati in se spraševati, ljubezen je širiti znanje, je nevidna sila, ki premika gore, če je to potrebno.

Kakšna je moja vizija dela?

Svoje znanje delim na subtilen in neobremenjujoč način. Zavedam se, da je znanje, ki ga delim, opremljeno z mojimi vrednotami in pogledi na življenje. Vendar ga prilagajam glede na situacijo in nikoli ga ne vsiljujem. Pri svojem poučevanju ponudim možnosti in vsak se sam odloči ali jih bo sprejel ali ne.

Kako vidim svojo prihodnost?

Vidim jo kot avanturo, dogodivščino, ki mi bo omogočila nove izzive in me popeljala točno tja kamor mi je namenjeno. Jaz pa se bom še naprej trudila in delala to, kar počnem in to v kar verjamem – srčno in s predanostjo. Rada rečem, da imam privilegij, da sem to kar sem in da živim tako kot živim ter, da imam možnost delati to kar delam.